Traineeships met waarde

Een Traineeship van High Select voegt waarde toe aan zowel de Trainee als aan het project van de organisatie. De inzet van een Trainee van High Select kan op bijna alle opdrachten van niet-patiëntgerelateerde aard.

Wil de opdrachtgever eigen talent ontwikkelen, dan kunnen wij een InCompany Traineeship verzorgen, dit kan al vanaf 1 deelnemer. Voor organisaties die behoefte hebben aan 5 of meer Trainees, kunnen we een maatwerk Traineeprogramma opzetten.

Naast deze programma’s voor hoog opgeleide Young Professionals, hebben wij een HBO-V Traineeship. Dit programma is specifiek gericht op niveau 5 verpleegkundigen.

High Select Traineeship

Gedurende het Traineeship van High Select is de Trainee in dienst van ons en voert deze meerdere projecten uit bij verschillende organisaties.

Lees meer

InCompany Traineeship

Wij stellen onze kennis en ervaring graag beschikbaar aan talent dat al werkzaam is bij zorgorganisaties. Bij het InCompany Traineeship is de Trainee in dienst van de zorgorganisatie en volgt ons Traineeprogramma.

Lees meer

Maatwerk Traineeship

Organisaties die een groep van vijf of meer talenten hebben in de organisatie die ze willen binden en boeien, kunnen kiezen voor een maatwerk Traineeprogramma. De inhoud van dit programma wordt samen met de organisatie bepaald.

Maak een afspraak

HBO-V Traineeship

HBO-V Trainees hebben net hun opleiding afgerond en gaan aan het werk, maar in combinatie met hun werk volgen ze een uitgebalanceerd programma van trainingen en begeleiding. Ervaring heeft geleerd, dat Trainees zich daardoor in een veel hoger tempo ontwikkelen en veel eerder hun “bestemming” vinden. HBO-V Trainees hebben een passie, die je terug ziet in hun werkhouding: ze doen dit werk niet zomaar, ze zijn gretig, enthousiast en brengen in de teams een enorme energie mee.

Meer informatie: www.hbovtraineeship.nl

Talent voor Zorg

Talent voor Zorg biedt ‘slimme handjes’ op uitzendbasis voor de sector Zorg en Welzijn. Deze Talenten kunnen ingezet worden ter ondersteuning van klussen, als extra ondersteuning of voor korte projecten waar geen specifieke achtergrond of kennis voor vereist is. Aan deze inzet is geen Traineeprogramma gekoppeld. Het is al mogelijk om een Talent in te zetten vanaf 60 uur!

Neem contact op

Kom jij ook waarde toevoegen?