Waardevolle verbindingen tussen zorg en talent

Wij streven naar waardevolle verbindingen tussen zorg en talent. High Select is in oktober 2002 opgericht door Sannie Wijland omdat zij vond en nog steeds vindt dat starters beter begeleid moeten worden aan het begin van hun carrière. Inmiddels durven wij ons specialist op het gebied van talentontwikkeling te noemen.

Wij hebben een Traineeship ontwikkeld voor jonge, getalenteerde academici, specifiek voor de sector Zorg en Welzijn. Onze Trainees worden zorgvuldig geselecteerd, gecoacht en opgeleid, zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan zorgorganisaties. Door de kennis en ervaring die zij opdoen tijdens het Traineeship, kunnen ze zich ontwikkelen tot integrale managers of beleidsmedewerkers met voldoende visie en bagage. Tegelijkertijd bieden we zorgorganisaties een volwaardige en communicatief vaardige (tijdelijke) werknemer en breed georiënteerd toekomstig management.

High Select medewerkers zijn gepassioneerd en gaan voor de hoogste kwaliteit. Onze organisatie is open en heeft de warmte van een familiebedrijf. Dat voel je zodra je bij ons over de drempel stapt. We hebben een hechte band met onze Trainees. Het is niet voor niets dat ze ook na hun Traineeship verbonden willen blijven met High Select als netwerkorganisatie.

Aantal Trainees gestart in een Traineeship:

#183

Aantal jaar ervaring:

#17

Aantal uitgevoerde projecten:

#551

Vacatures

Zorg & Welzijn

Trainee

Zorg & Welzijn

InCompany Trainee

Organisatie van High Select

Jos Korner

Algemeen Directeur
Nouschka Haven

Nouschka Haven

Partner

Erik-Jan Vlietman

Partner

Sannie Wijland

Founder

Luuk van de Braak

HR Manager

Esther Snoek

HR Adviseur

Robbert Niessen

HR Adviseur

Jonne Drost

HR Medewerker

Marieke Luijer

Officemanager

Patrick Oosterbroek

Accountbeheerder

Susan de Bruin – van Deuveren

Accountbeheerder

Chayenne Bakker

Accountbeheerder

Peter-Jan van den Broek

Regiomanager

István Janse

Regiomanager

Mandy van Zwetselaar-Kleijer

Financieel medewerker