Waardevolle verbindingen tussen zorg en talent

Wij streven naar waardevolle verbindingen tussen zorg en talent. High Select is in oktober 2002 opgericht door Sannie Wijland omdat zij vond en nog steeds vindt dat starters beter begeleid moeten worden aan het begin van hun carrière. Inmiddels durven wij ons specialist op het gebied van talentontwikkeling te noemen.

Wij hebben een Traineeship ontwikkeld voor jonge, getalenteerde academici, specifiek voor de sector Zorg en Welzijn. Onze Trainees worden zorgvuldig geselecteerd, gecoacht en opgeleid, zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan zorgorganisaties. Door de kennis en ervaring die zij opdoen tijdens het Traineeship, kunnen ze zich ontwikkelen tot integrale managers of beleidsmedewerkers met voldoende visie en bagage. Tegelijkertijd bieden we zorgorganisaties een volwaardige en communicatief vaardige (tijdelijke) werknemer en breed georiënteerd toekomstig management.

High Select medewerkers zijn gepassioneerd en gaan voor de hoogste kwaliteit. Onze organisatie is open en heeft de warmte van een familiebedrijf. Dat voel je zodra je bij ons over de drempel stapt. We hebben een hechte band met onze Trainees. Het is niet voor niets dat ze ook na hun Traineeship verbonden willen blijven met High Select als netwerkorganisatie.

Aantal Trainees gestart in een Traineeship:

#212

Aantal jaar ervaring:

#19

Aantal uitgevoerde projecten:

#627

Organisatie van High Select

Jos Korner

Directeur / Eigenaar

Sannie Wijland

Founder
Nouschka Haven

Nouschka Haven

Partner

Erik-Jan Vlietman

Partner

Luuk van de Braak

HR Manager / Traineebegeleider

Marieke Luijer

Officemanager

Peter-Jan van den Broek

Regiomanager Zuidoost

Esther Snoek

HR Adviseur / Traineebegeleider
Mees Zegveld

Ruben Timmerman

Junior HR Adviseur

Chayenne Bakker

Relatiebeheerder

Susan de Bruin

Contractbeheer / Relatiebeheerder

Patrick Oosterbroek

Relatiebeheerder

Mandy van Zwetselaar-Kleijer

Financieel medewerker

Vacatures

Wil je ook onderdeel worden van de High Select-familie?

Klik hier voor alle vacatures