Organisatietalent op maat

Wij zorgen voor waardevolle verbindingen tussen zorg en talent. High Select biedt sinds 2002 verschillende Traineeships aan voor jonge, getalenteerde academici, specifiek voor de sector Zorg & Welzijn. Inmiddels kunnen wij ons specialist op het gebied van Talentontwikkeling noemen. Dit komt door ons uitgebreide en met het keurmerk Nationaal Talentontwikkeling bekroonde Traineeship, bestaande uit onder andere Trainingsweekenden, Inspiratiesessies, Intervisie-bijeenkomsten, E-assessments en intensieve Traineebegeleiding & Coaching.

Een Traineeship van High Select voegt waarde toe aan zowel de Trainee als aan het Project van de organisatie. De inzet van een Trainee van High Select kan op alle Projecten van niet-patiënt gerelateerde aard. Onze Trainees zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn allen flexibel, communicatief vaardig, resultaatgericht, initiatiefrijk, nieuwsgierig, hebben lef, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en stellen vragen als ‘waarom, hoe en wie’.

Hun achtergronden zijn divers, maar al onze Trainees zijn academisch geschoold en hebben een passie om waarde toe te voegen aan Zorg- en Welzijnsorganisaties.

Wij bieden verschillende diensten die aansluiten op uw behoeftes. Zo bieden wij het reguliere Zorg & Welzijn Traineeship, het InCompany Traineeship en het Maatwerk Traineeship aan. Deze zijn hieronder verder uitgelicht.

Zorg & Welzijn Traineeship

In het reguliere Traineeship Zorg & Welzijn is de Trainee bij High Select in dienst. De Trainee voert in twee jaar diverse projecten uit bij verschillende Zorg- en Welzijnsorganisaties. Gelijktijdig volgt de Trainee het Ontwikkelprogramma van High Select. Gedurende het Ontwikkelprogramma ontplooit iemand zich op zowel professioneel als persoonlijk gebied. De Trainee brengt hiermee een frisse blik en waardevolle ondersteuning voor uw Projecten of vraagstukken met zich mee. Daarnaast kan een Trainee met opgedane theoretische én praktische kennis uit andere High Select Projecten uw organisatie verder brengen. Deze kruisbestuiving voegt waarde toe aan uw organisatie.

Wilt u meer informatie over het Zorg & Welzijn Traineeship? Of wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Vul dan het contactformulier in, dan plannen wij graag, geheel vrijblijvend, een kennismakingsafspraak in.

InCompany Traineeship

Het is ook mogelijk om een Talent voor langere tijd aan uw organisatie te binden, middels het InCompany Traineeship.

De Trainee is dan bij uw organisatie in dienst en volgt daarnaast het tweejarige Ontwikkelprogramma van High Select. Dit Talent kan iemand zijn die al bij u in dienst is, maar wij kunnen u daarin ook ontzorgen door de werving en selectie op ons te nemen. Gedurende het High Select Ontwikkelprogramma ontplooit de InCompany Trainee zich op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Door gebruik te maken van ons Traineeship is er vanuit uw organisatie minder intensieve begeleiding nodig en voegt de Trainee waarde toe aan uw organisatie. Daarnaast wordt het lange termijn succes van uw organisatie via deze weg gewaarborgd, omdat u jong talent in een vroeg stadium voor langere tijd aan de organisatie kunt binden en boeien.

Wilt u meer weten over een InCompany Traineeship? Vul dan het contactformulier in, dan plannen wij graag, geheel vrijblijvend, een kennismakingsafspraak in.

Maatwerk Traineeship

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om, in samenspraak met ons, een eigen invulling te geven aan een Traineeship. De inhoud van dit programma wordt dan gezamenlijk bepaald, zodat deze volledig aansluit op de wensen en behoeftes van uw organisatie. Dit kan variëren van een enkele Training, tot een complete groep InCompany Trainees, waarbij wij de werving en aansluitend het Traineeship voor u verzorgen. Zo haalt uw organisatie het maximale uit het potentieel van de Trainee(s), en de Trainee(s) het maximale uit uw organisatie.

Wilt u meer weten over het Maatwerk Traineeship? Vul dan het contactformulier in, dan plannen wij graag, geheel vrijblijvend, een kennismakingsafspraak in.

Gemotiveerd toptalent voor uw goede doel

Met een passie en ambitie voor maatschappelijke vraagstukken willen de Trainees tijdelijk hun kennis en kunde inzetten voor Goede Doelen organisaties. Zo zijn er al Trainees werkzaam geweest of zijn nog werkzaam bij Goede Doelen, zoals Fonds Slachtofferhulp, Bartiméus en Nierstichting Nederland. Zij bieden onder meer ondersteuning op het gebied van communicatie, onderzoeksbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees meer