Gemotiveerd toptalent voor uw organisatie

Heeft u behoefte aan een frisse blik in uw zorgorganisatie? Of heeft u (snel) een goede professional nodig voor een project of ter vervanging van een medewerker die tijdelijk afwezig is? Dan biedt een Trainee van High Select de oplossing. Deze Young Professionals zijn hoog opgeleid, gemotiveerd, ambitieus en hebben een passie voor zorg. Wij begeleiden, ontwikkelen en trainen hen tijdens het Traineeship. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de Trainee direct waarde toevoegt aan uw organisatie.

Onze Trainees zijn nieuwsgierig, hebben lef en stellen vragen als ‘waarom, hoe en wie’. Hun achtergronden zijn divers, maar zijn allemaal academisch geschoold. U kunt al een Trainee inzetten voor een opdracht vanaf 3 maanden.

Heeft u specifieke wensen? Wij bieden ook InCompany of maatwerk Traineeships. Bekijk de mogelijkheden voor uw organisatie of maak een afspraak met ons.

/ Wij voegen waarde toe

Traineeships met waarde

Dagelijks zetten zorgorganisaties Young Professionals van High Select in. Onze Trainees kunnen ook aan uw organisatie waarde toevoegen. Dankzij onze zorgvuldige selectie en ons Traineeship bent u verzekerd van een gemotiveerd toptalent. Wij dagen onze Trainees doorlopend uit, leiden ze op en zorgen ervoor dat hun carrière in een stroomversnelling komt. Een Trainee kunt u vanaf 3 maanden tijdelijk inzetten. Vanaf 2002 werken wij al aan het toekomstig talent binnen de sector Zorg en Welzijn op het gebied van management, beleid en staf. Sluit ook aan bij ons netwerk en werk samen met ons aan het Talent van de toekomst!

Traineeships