Traineeships met waarde

Heeft u behoefte aan een frisse blik in uw zorgorganisatie? Of heeft u (snel) een goede professional nodig voor een project of ter vervanging van een medewerker die tijdelijk afwezig is? Dan biedt een Trainee van High Select de oplossing. Deze Young Professionals zijn hoog opgeleid, gemotiveerd, ambitieus en hebben een passie voor zorg. Wij begeleiden, ontwikkelen en trainen hen tijdens het Traineeship. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de Trainee direct waarde toevoegt aan uw organisatie.

Onze Trainees zijn nieuwsgierig, hebben lef en stellen vragen als ‘waarom, hoe en wie’. Hun achtergronden zijn divers, maar zijn allemaal academisch geschoold. U kunt al een Trainee inzetten voor een opdracht vanaf 3 maanden.

Heeft u specifieke wensen? Wij bieden ook InCompany of maatwerk Traineeships. Bekijk de mogelijkheden voor uw organisatie of maak een afspraak met ons.

/ Wij voegen waarde toe

Traineeships

Gemotiveerd toptalent voor uw goede doel

Met een passie en ambitie voor maatschappelijke vraagstukken willen de Trainees tijdelijk hun kennis en kunde inzetten voor Goede Doelen organisaties. Zo zijn er al Trainees werkzaam geweest of zijn nog werkzaam bij Goede Doelen, zoals Fonds Slachtofferhulp, Bartiméus en Nierstichting Nederland. Zij bieden onder meer ondersteuning op het gebied van communicatie, onderzoeksbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees meer