Hét beleid- en management Traineeship binnen Zorg & Welzijn

Heb jij een passie voor de sector Zorg & Welzijn en wil jij op management- of beleidsniveau waarde toevoegen binnen deze sector? Dan is het High Select Traineeship iets voor jou! High Select is al bijna 20 jaar de expert op het gebied van Talentontwikkeling binnen de sector Zorg en Welzijn.

Jij kan mensen namelijk helpen door de zorg te verbeteren vanuit de organisatorische kant. Vanaf dag één draai je volwaardig mee in een zorginstelling en gaan wij samen met jou op ontdekkingstocht naar waar nu echt jouw expertise, interesse en vooral jouw toekomst ligt.

Het reguliere Zorg & Welzijn-Traineeship van High Select is een tweejarige investering in jezelf en bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds ga jij, als volwaardig lid van de organisatie, Projecten doen bij verschillende organisaties binnen de sector Zorg & Welzijn. Anderzijds volg je een uitgebreid Ontwikkelprogramma, wat gericht is op jouw persoonlijke en professionele Ontwikkeling. Hiermee heb jij aan het einde van jouw Traineeship de juiste handvatten om jouw carrière een succesvol vervolg te geven.

Lijkt het jou interessanter om binnen één Zorg- of Welzijnsorganisatie een vliegende start op de carrièreladder te maken? Kijk dan ook eens naar ons InCompany Traineeship!

Maak jij het waar?

Solliciteer direct

Ontwikkelprogramma

Het Traineeship van High Select is een tweejarige investering in jezelf en bestaat uit twee onderdelen. Je gaat ervaring in projectvorm opdoen bij organisaties in de sector Zorg & Welzijn, en je volgt een intensief Ontwikkelprogramma, wat gericht is op jouw persoonlijke en professionele Ontwikkeling.
Dit Ontwikkelprogramma bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

/ Trainingsweekenden
Je gaat meerdere keren per jaar een tweedaagse Training op vrijdag en zaterdag volgen. Alle Trainingen zijn gericht op de sector Zorg & Welzijn, wat jij dus gedurende de Trainingen leert, kun je gelijk toepassen op je project!

/ Maandelijkse Inspiratiesessies en Workshops
Iedere maand nodigen wij een spreker uit. Deze komt ons over een bepaald relevant thema inspireren in bijvoorbeeld de vorm van een seminar of interactieve workshop. Tijdens deze avonden dineren we met zijn allen op ons kantoor en volgen aansluitend gezamenlijk de Inspiratiesessie. Wat je hoort, ziet, doet en leert tijdens deze sessies zal je inspireren. Daarnaast krijg je tijdens deze sessies uitgebreid de ruimte om te netwerken met mede-Trainees!

/ Intervisie
Vanaf het begin van jouw Traineeship vorm jij samen met een aantal mede-Trainees een Intervisiegroep. Jullie komen gedurende het Traineeship regelmatig samen, delen ervaringen met elkaar, dagen elkaar uit en werken samen verder aan jullie ontwikkeling.

/ Begeleiding
Tijdens jouw Traineeship krijg je intensieve begeleiding. Zo word je onder andere gekoppeld aan een externe, gecertificeerde coach. Daarnaast krijg je vanuit High Select een Traineebegeleider, die jou twee jaar lang begeleidt en verantwoordelijk is voor de kwaliteit van jouw Traineeship. Tevens heb je tijdens jouw Project(en) tussentijdse- en een eindevaluatie. Daarnaast zullen er ook verscheidene E-assessments worden afgenomen.

/ Sociale Activiteiten
Naast persoonlijke en professionele Ontwikkeling vinden wij gezelligheid en het opbouwen van een sociaal netwerk ook erg belangrijk. Daarom organiseert High Select door het jaar heen ook sociale activiteiten, zoals het Jaardiner (inclusief onze Alumni van de afgelopen 18 jaar), een BBQ en diverse teambuildingsactiviteiten.

Selectie

Om voor een Traineeship bij High Select in aanmerking te komen, zijn een aantal dingen belangrijk.

Als kandidaat:
/ Ben je (bijna) WO-Master afgestudeerd in de richting van bijvoorbeeld: Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, HR, Bestuurskunde, Communicatie, Economie of (Gezondheids-)Recht;
/ Heb je maximaal 3 jaar relevante werkervaring;
/ Heb jij de passie om te werken aan de verbetering van de sector Zorg & Welzijn;
/ Wil je het tweejarige avontuur aangaan en aan de slag met uiteenlopende projecten bij diverse organisaties in de sector Zorg & Welzijn;
/ Heb je de motivatie om deel te nemen aan een uitgebreid en dynamisch Ontwikkelprogramma en wil je dit combineren met een uitdagende, 40-urige baan.

Daarnaast deel jij natuurlijk onze kernwaarden: Lef, Passie, Openheid, Kwaliteit en wil jij investeren in je Ontwikkeling!

Sollicitatieprocedure

Ben je inmiddels enthousiast geworden over ons Traineeship? Lees dan verder hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat:

  1. Je stuurt je CV en motivatie in via ons sollicitatieformulier.
  2. Wij beoordelen of jouw profiel een match is met High Select en ons Traineeship.
  3. Als wij vinden dat er een goede match is, nemen wij telefonisch contact met jou op. Hierin nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor én voor het invullen van onze High Select Zelfscan. Middels deze Zelfscan zal jouw instapniveau op onze 7 kerncompetenties gemeten worden.

In dit kennismakingsgesprek staan met name je persoonlijke en professionele kwaliteiten centraal. Denk bijvoorbeeld aan je gespreksvaardigheid, representativiteit, ambities en je ‘drive’, maar ook of jij als persoon bij onze organisatie en onze kernwaarden past. Gedurende dit gesprek zullen deze onderwerpen de revue passeren, maar ook jouw resultaten op de High Select Zelfscan zullen besproken worden.

Na het gesprek heb jij ook een duidelijk beeld van High Select als organisatie, het Traineeship (de mogelijkheden, de verwachtingen, het soort projecten), het Ontwikkelprogramma én natuurlijk alle andere kansen die het High Select Traineeship je biedt.

  1. Zijn we van beide kanten positief? Dan gaan we direct op zoek naar een passend Project bij een organisatie in de sector Zorg & Welzijn;
  2. Er zal nog een kennismakingsgesprek bij de Opdrachtgever plaatsvinden, want ook je Opdrachtgever moet die klik met jou hebben! Is er van beide kanten een match? Dan kan je starten met het Project en zal na het tekenen van jouw arbeidscontract, jouw tweejarige avontuur gaan beginnen!

Maak jij het waar?