Een Traineeship van High Select, de ideale start van je carrière!

Ben jij (bijna) afgestudeerd, zit je vol met ambitie én wil je graag een bijdrage leveren aan de zorg? Geef je carrière dan een kickstart met een Traineeship van High Select. In 2 jaar tijd doe je werkervaring op bij verschillende organisaties in de sector Zorg en Welzijn.

Ondertussen begeleiden, coachen en ontwikkelen wij je hierbij en krijg je waardevolle trainingen. Je doet werkervaring op binnen verschillende organisaties en projecten. Dankzij dit intensieve traject ben jij na afloop van het Traineeship helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière.

Durf jij deze kickstart aan? Bekijk dan de mogelijkheden.

Maak jij het waar?

  • Wil jij het elke dag een beetje beter doen?

  • Heb jij lef om gewoon die eerste stap te zetten?

  • Wil jij het maximale eruit halen?

  • Durf jij je carrière een kickstart te geven?

Solliciteer direct

Onze Trainees

Marit Maljaars - Bravenboer
Marit Maljaars - Bravenboer
Ewoud Stapersma
Ewoud Stapersma
Susan Hekman
Susan Hekman
Jolijn van Uden
Jolijn van Uden
Klik hier voor onze Trainees!

Verhalen van Trainees

Traineeships met waarde

Ben jij (bijna) WO-afgestudeerd, zit je vol met ambitie én wil je graag ervaringen opdoen binnen de Zorg en Welzijn? Ga dan voor de meest waardevolle start van je carrière met een Traineeship van High Select. Hét Traineeship voor academisch Talent in de Zorg en Welzijn-sector.

Onze Traineeships

Kom waarde toevoegen!

Al vanaf 2002 werken wij aan het toekomstig Talent binnen de sector Zorg en Welzijn op het gebied van management, beleid en staf. Wij dagen je uit, geven je een mix van Projecten, leiden je op middels een intensief Ontwikkelprogramma en zorgen daarmee dat jouw carrière in een stroomversnelling komt. Jouw voorsprong start bij High Select. De Zorgsector heeft jou nodig! Ben jij klaar om waarde toe te voegen?

Solliciteer dan direct