Het High Select Traineeship, dé ideale start van je carrière!

Ben jij (bijna) WO Master-afgestudeerd, zit je vol met ambitie én wil je graag een bijdrage leveren aan de zorg? Weet jij dat je aan de slag wilt op management- of beleidsniveau, maar nog niet in welke richting? High Select biedt je de kans om erachter te komen in welke branche en op welke positie jij floreert. Werk mee of voer een Project uit op een afdeling in de richting van beleid, HRM, financiën, marketing, communicatie, kwaliteit, bestuursondersteuning of wet- en regelgeving. Ontdek zo waar jij je talenten in kunt zetten en waar jouw interesses liggen!

Tijdens ons tweejarige Traineeship doe je werkervaring op bij één of meerdere organisaties in de sector Zorg & Welzijn. Parallel aan de ervaringen die je hier op gaat doen loopt het High Select Ontwikkelprogramma, welke bestaat uit professionele begeleiding & Coaching, waardevolle Trainingen, Ontwikkelassessments, Workshops en Inspiratiesessies. Dankzij dit intensieve opleidingstraject ben jij na afloop van ons Traineeship helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière!

High Select Trainees zijn nieuwsgierig, hebben lef en stellen vragen als ‘waarom, hoe en wie’. Daarnaast zijn Trainees bij High Select kritisch, flexibel en hebben ze de ambitie en de gedrevenheid om zichzelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin? Heb jij het lef om het avontuur met ons aan te gaan en wil jij waarde toevoegen aan de sector Zorg & Welzijn? Bekijk dan snel onze mogelijkheden.

/ Kom jij waarde toevoegen?

  • Heb jij lef om gewoon die eerste stap te zetten?

  • Sta jij voor kwaliteit?

  • Wil jij het elke dag een beetje beter doen?

  • Maak jij heldere afspraken met anderen?

  • Wil jij het maximale uit je carrière halen?

Kom dan nu waarde toevoegen

Onze Trainees

Trainee Susan Hekman

Susan

Amsterdam

Health Care Management

Lees meer

Lisa

Achterveld

Bestuurskunde

Lees meer

Stef

Utrecht

Finance & Control

Lees meer
Trainee Roos van Rijn

Roos

Utrecht

Strategic Resource Management

Lees meer

Jochem

Den Haag

Communicatie, Beleid en Management

Lees meer
Klik hier voor onze Trainees!

Verhalen van Trainees

Traineeships met waarde

Ben jij (bijna) WO-afgestudeerd, zit je vol met ambitie én wil je graag ervaringen opdoen binnen de Zorg en Welzijn? Ga dan voor de meest waardevolle start van je carrière met een Traineeship van High Select. Hét Traineeship voor academisch Talent in de Zorg en Welzijn-sector.

Onze Traineeships

Kom waarde toevoegen!

Al vanaf 2002 werken wij aan het toekomstig Talent binnen de sector Zorg en Welzijn op het gebied van management, beleid en staf. Wij dagen je uit, geven je een mix van Projecten, leiden je op middels een intensief Ontwikkelprogramma en zorgen daarmee dat jouw carrière in een stroomversnelling komt. Jouw voorsprong start bij High Select. De Zorgsector heeft jou nodig! Ben jij klaar om waarde toe te voegen?

Solliciteer dan direct