“En nu?!”

Dat was de grote vraag na het afronden van mijn Master Healthcare Management. Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met alle aspecten van de zorg en vond ze allemaal even interessant. Dat maakte het voor mij moeilijk om te bepalen welke vervolgstap ik wilde zetten. Wat ik wel zeker wist was dat ik nog niet uitgeleerd was.

Waarom het High Select Traineeship?

Ik ben toen op zoek gegaan naar een Traineeship en High Select kwam op mijn pad. Het intensieve Ontwikkelprogramma dat het Traineeship van High Select biedt, sprak mij vooral aan. In twee jaar tijd ga je niet alleen aan de slag om je kennisniveau te vergroten met trainingen en workshops, maar ook persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel. De kans om verschillende projecten uit te voeren binnen uiteenlopende organisaties in de zorg maakte het plaatje voor mij compleet.

Welke projecten heb jij uitgevoerd?

Mijn Traineeship startte bij Artsenfederatie KNMG als Junior Beleidsadviseur. Hier werkte ik mee aan het project herziening KNMG gedragsregels. Daarnaast voerde ik verschillende projecten uit rondom de beroepskeuze van geneeskundestudenten, zoals de organisatie van De KNMG Carrièrebeurs.

Naast mijn project bij de KNMG begon ik als Beleids- en Kwaliteitsmedewerker bij Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer. Ik voerde verschillende projecten uit, zoals het certificeringstraject voor de NEN7510 (Informatiebeveiliging in de Zorg), ontwikkeling van een meerjarenbeleidsplan en strategie en de ontwikkeling van een nieuwe website.

Voor mijn derde project ging ik aan de slag bij MediRisk als Directiesecretaris en Beleidsmedewerker. Ik ondersteunde de directie bij de werkzaamheden ten behoeve van de Raad van Commissarissen en was verantwoordelijk voor een herinrichting van de beleidsdocumenten.

Na mijn project bij MediRisk keerde ik terug naar de KNMG, dit keer binnen het SCEN team (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland). Als beleidsadviseur houd ik mij bezig met uiteenlopende projecten, zoals de ontwikkeling van een nieuw online CRM systeem en de organisatie van de SCEN-opleiding. Daarnaast heb ik veel contact met SCEN-artsen en stakeholders om de kwaliteit van het SCEN-programma te borgen.

Hoe kijk jij terug op het High Select Traineeship?

Ik kijk terug op twee intensieve jaren vol persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Ik heb kennis gemaakt met drie hele leuke en interessante organisaties die allemaal een totaal andere plek in de zorgsector innemen. Deze werkervaring en alle trainingen, workshops, coaching en intervisie hebben bij mij zeker voor een kickstart van mijn carrière gezorgd!

/ Susan Hekman
MSc Health Care Management
BSc Gezondheidswetenschappen

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.

Tim Roefs over zijn keuze voor hét Traineeship in de Zorg

Tim Roefs over zijn keuze voor hét Traineeship in de Zorg

Lees hele bericht >
Zandkastelen bouwen

Zandkastelen bouwen

Lees hele bericht >
Marketing in de Zorg

Marketing in de Zorg

Lees hele bericht >
Anne van Hulten over haar project in de zorg

Anne van Hulten over haar project in de zorg

Lees hele bericht >
High Select als best practice tijdens coronatijd

High Select als best practice tijdens coronatijd

Lees hele bericht >
Mijn eerste project bij het Expertisecentrum van Amerpoort

Mijn eerste project bij het Expertisecentrum van Amerpoort

Lees hele bericht >
David Penninga over zijn eerste project in de zorg bij Verenso

David Penninga over zijn eerste project in de zorg bij Verenso

Lees hele bericht >
“Tegen al mijn vrienden zeg ik dat ik de leukste baan heb die er is!”

“Tegen al mijn vrienden zeg ik dat ik de leukste baan heb die er is!”

Lees hele bericht >
“High Select biedt mij de mogelijkheid om me te oriënteren in het werkveld.”

“High Select biedt mij de mogelijkheid om me te oriënteren in het werkveld.”

Lees hele bericht >
Daarom zie ik het Traineeship van High Select als de ultieme start van mijn carrière

Daarom zie ik het Traineeship van High Select als de ultieme start van mijn carrière

Lees hele bericht >
“Naast je reguliere werkzaamheden op een project zorgen de extra Traineeship activiteiten voor een leuke en interessante mix.”

“Naast je reguliere werkzaamheden op een project zorgen de extra Traineeship activiteiten voor een leuke en interessante mix.”

Lees hele bericht >
“Bij de projecten van High Select houd ik mij bezig met Kwaliteit en Beleid.”

“Bij de projecten van High Select houd ik mij bezig met Kwaliteit en Beleid.”

Lees hele bericht >
“Bij High Select krijg ik de kans mezelf te ontwikkelen door middel van Trainingen, workshops en begeleiding.”

“Bij High Select krijg ik de kans mezelf te ontwikkelen door middel van Trainingen, workshops en begeleiding.”

Lees hele bericht >
“Het Traineeship bij High Select is een mooi begin van het werkende leven!”

“Het Traineeship bij High Select is een mooi begin van het werkende leven!”

Lees hele bericht >
Dag van de Verpleging

Dag van de Verpleging

Lees hele bericht >
“Mijn interesse voor het Traineeship werd gewekt door de vele mogelijkheden die High Select biedt en organisaties met wie zij samenwerken.”

“Mijn interesse voor het Traineeship werd gewekt door de vele mogelijkheden die High Select biedt en organisaties met wie zij samenwerken.”

Lees hele bericht >
Hallo Traineeship, wij zijn Het Origineel

Hallo Traineeship, wij zijn Het Origineel

Traineeship, Trainee, Young Professional, Talent, Ontwikkelprogramma......het origineel.
Lees hele bericht >
Grietzen Broersma over zijn project in de zorg

Grietzen Broersma over zijn project in de zorg

Lees hele bericht >
Het High Select Traineeship, wat voor projecten doe je dan?

Het High Select Traineeship, wat voor projecten doe je dan?

Een Traineeship is tegenwoordig een mooie start van je carrière. Je ziet dat er steeds meer Traineeships beschikbaar zijn gekomen. Wat voor projecten voer je nu zoals uit bij High Select?
Lees hele bericht >
Susan Hekman over hét Traineeship in de sector Zorg en Welzijn

Susan Hekman over hét Traineeship in de sector Zorg en Welzijn

Lees hele bericht >