“En nu?!”

Dat was de grote vraag na het afronden van mijn Master Healthcare Management. Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met alle aspecten van de zorg en vond ze allemaal even interessant. Dat maakte het voor mij moeilijk om te bepalen welke vervolgstap ik wilde zetten. Wat ik wel zeker wist was dat ik nog niet uitgeleerd was.

Waarom het High Select Traineeship?

Ik ben toen op zoek gegaan naar een Traineeship en High Select kwam op mijn pad. Het intensieve Ontwikkelprogramma dat het Traineeship van High Select biedt, sprak mij vooral aan. In twee jaar tijd ga je niet alleen aan de slag om je kennisniveau te vergroten met trainingen en workshops, maar ook persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel. De kans om verschillende projecten uit te voeren binnen uiteenlopende organisaties in de zorg maakte het plaatje voor mij compleet.

Welke projecten heb jij uitgevoerd?

Mijn Traineeship startte bij Artsenfederatie KNMG als Junior Beleidsadviseur. Hier werkte ik mee aan het project herziening KNMG gedragsregels. Daarnaast voerde ik verschillende projecten uit rondom de beroepskeuze van geneeskundestudenten, zoals de organisatie van De KNMG Carrièrebeurs.

Naast mijn project bij de KNMG begon ik als Beleids- en Kwaliteitsmedewerker bij Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer. Ik voerde verschillende projecten uit, zoals het certificeringstraject voor de NEN7510 (Informatiebeveiliging in de Zorg), ontwikkeling van een meerjarenbeleidsplan en strategie en de ontwikkeling van een nieuwe website.

Voor mijn derde project ging ik aan de slag bij MediRisk als Directiesecretaris en Beleidsmedewerker. Ik ondersteunde de directie bij de werkzaamheden ten behoeve van de Raad van Commissarissen en was verantwoordelijk voor een herinrichting van de beleidsdocumenten.

Na mijn project bij MediRisk keerde ik terug naar de KNMG, dit keer binnen het SCEN team (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland). Als beleidsadviseur houd ik mij bezig met uiteenlopende projecten, zoals de ontwikkeling van een nieuw online CRM systeem en de organisatie van de SCEN-opleiding. Daarnaast heb ik veel contact met SCEN-artsen en stakeholders om de kwaliteit van het SCEN-programma te borgen.

Hoe kijk jij terug op het High Select Traineeship?

Ik kijk terug op twee intensieve jaren vol persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Ik heb kennis gemaakt met drie hele leuke en interessante organisaties die allemaal een totaal andere plek in de zorgsector innemen. Deze werkervaring en alle trainingen, workshops, coaching en intervisie hebben bij mij zeker voor een kickstart van mijn carrière gezorgd!

/ Susan Hekman
MSc Health Care Management
BSc Gezondheidswetenschappen

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.

“Mijn interesse voor het Traineeship werd gewekt door de vele mogelijkheden die High Select biedt en organisaties met wie zij samenwerken.”

“Mijn interesse voor het Traineeship werd gewekt door de vele mogelijkheden die High Select biedt en organisaties met wie zij samenwerken.”

Lees hele bericht >
Hallo Traineeship, wij zijn Het Origineel

Hallo Traineeship, wij zijn Het Origineel

Traineeship, Trainee, Young Professional, Talent, Ontwikkelprogramma......het origineel.
Lees hele bericht >
Grietzen Broersma over zijn project in de zorg

Grietzen Broersma over zijn project in de zorg

Lees hele bericht >
Het High Select Traineeship, wat voor projecten doe je dan?

Het High Select Traineeship, wat voor projecten doe je dan?

Een Traineeship is tegenwoordig een mooie start van je carrière. Je ziet dat er steeds meer Traineeships beschikbaar zijn gekomen. Wat voor projecten voer je nu zoals uit bij High Select?
Lees hele bericht >
Susan Hekman over hét Traineeship in de sector Zorg en Welzijn

Susan Hekman over hét Traineeship in de sector Zorg en Welzijn

Lees hele bericht >
Mees Zegveld: Projectmedewerker bij Rudolf Steiner Zorg

Mees Zegveld: Projectmedewerker bij Rudolf Steiner Zorg

Lees hele bericht >
Week van de psychiatrie

Week van de psychiatrie

Lees hele bericht >
“Het Traineeship van High Select en de verhalen van Trainees maakten me enthousiast!”

“Het Traineeship van High Select en de verhalen van Trainees maakten me enthousiast!”

Lees hele bericht >
“Het talentontwikkelingsprogramma van Myrthe bij High Select.”

“Het talentontwikkelingsprogramma van Myrthe bij High Select.”

Lees hele bericht >
“De ontwikkelactiviteiten maken het Traineeship van High Select voor mij compleet en kan ik in die twee jaar ook echt het maximale uit mezelf halen.”

“De ontwikkelactiviteiten maken het Traineeship van High Select voor mij compleet en kan ik in die twee jaar ook echt het maximale uit mezelf halen.”

 “De ontwikkelactiviteiten maken het Traineeship van High Select voor mij compleet en kan ik in die twee jaar ook echt het maximale uit mezelf halen.”
Lees hele bericht >
“Ik heb veel geleerd tijdens het Traineeship, en kijk uit naar de uitdagingen die me nog te wachten staan.”

“Ik heb veel geleerd tijdens het Traineeship, en kijk uit naar de uitdagingen die me nog te wachten staan.”

Lees hele bericht >
“Ik was direct enthousiast toen ik las over het Traineeship van High Select: dat was precies wat ik zocht!”

“Ik was direct enthousiast toen ik las over het Traineeship van High Select: dat was precies wat ik zocht!”

Lees hele bericht >
“Het Traineeship van High Select is vanwege mijn brede interesse in de zorg voor mij de ideale start”

“Het Traineeship van High Select is vanwege mijn brede interesse in de zorg voor mij de ideale start”

Lees hele bericht >
“De beste, diepgaande start van je carrière bij High Select

“De beste, diepgaande start van je carrière bij High Select

Kim: “Daarom is het Traineeship bij High Select perfect voor mij. In twee jaar tijd, rond kunnen neuzen binnen verschillende organisaties, zoeken en ervaren wat bij je past. Daarnaast begeleid, opgeleid en gecoacht worden, samen met je mede-trainees. Een betere en bredere start had ik mij niet voor kunnen stellen!”
Lees hele bericht >
Na twee jaar Traineeship!

Na twee jaar Traineeship!

Esmé van Herpen: “Nauw contact met mensen in combinatie met het kunnen bijdragen aan het welzijn van anderen is wat mij energie geeft”
Lees hele bericht >
High Select verduurzaamt

High Select verduurzaamt

High Select is trots onderdeel uit te maken van de Dopper Wave. Zo willen we naast het verbannen van de wegwerpwaterflessen, anderen inspireren en aanmoedigen herbruikbare waterflessen te gebruiken. Binnen onze organisatie en richting onze Opdrachtgevers zijn we hier al druk mee bezig.
Lees hele bericht >
SHARE Health Business Week 2021

SHARE Health Business Week 2021

Wij zijn aanwezig bij de SHARE Health Business Week in Rotterdam! De grootste gezondheidszorg gerelateerde business week van Nederland.
Lees hele bericht >
“Ervaring, snelle ontwikkeling, kennis, een snelle start van mijn carrière. Dat heeft het Traineeship mij opgeleverd.”

“Ervaring, snelle ontwikkeling, kennis, een snelle start van mijn carrière. Dat heeft het Traineeship mij opgeleverd.”

Twee jaar geleden studeerde Chris af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met een mooi Master diploma in Arbeids- en Organisatiepsychologie en twee Bachelor diploma’s (Psychologie + Bedrijfskunde MER) op zak kon Chris nog alle kanten op. Fijn zo’n brede opleiding, maar wat word je vervolgstap?
Lees hele bericht >
Vlieg mee in de afgelopen twee jaar van Arnike!

Vlieg mee in de afgelopen twee jaar van Arnike!

In het najaar van 2018 kwam Arnike de website van High Select tegen en was direct enthousiast. Wat heeft Arnike allemaal gedaan tijdens haar High Select Traineeship?
Lees hele bericht >
Keurmerk Expert in Talentontwikkeling 2021

Keurmerk Expert in Talentontwikkeling 2021

Expert in Talentontwikkeling! Ook in 2021 hebben wij weer het onafhankelijk wetenschappelijk keurmerk ontvangen!
Lees hele bericht >