Trainee Zorg en Welzijn2018-11-13T11:01:20+00:00

Trainee Zorg & Welzijn

Wil jij je carrière in de Zorg en Welzijnssector een kickstart geven? Weet jij dat je aan de slag wilt op management- of beleidsniveau, maar nog niet in welke richting? High Select biedt je een snelkookpan om erachter te komen in welke branche en op welke positie jij het best floreert! Neem een kijkje in de keuken van beleidsmakers, HRM, financiën, marketing en communicatie, kwaliteit, wet- en regelgeving. Ontdek waar jij je talenten in kan zetten!

Maak jij het waar?
Nadat je de sollicitatieprocedure succesvol hebt afgerond begin je bij High Select met het Management Traineeship gericht op Zorg en Welzijn. Deze sector is enorm dynamisch en daarom extra uitdagend. Je voert een aantal projecten uit binnen verschillende organisaties. Of het nu gaat om draagvlak creëren voor een burgerinitiatief die de 18-\+ problematiek opvangt, de herinrichting van een HRM afdeling in een ouderenzorginstelling of Jeugdzorgbeleid schrijven voor een gemeente, jij grijpt het met beide handen aan!

Wie zijn wij?
Een familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van jong talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden wij jong, academisch opgeleide passievolle starters met lef. Anderzijds bieden wij zorg- en welzijnsorganisaties de mogelijkheid om deze Trainees in te zetten binnen hun organisatie. We hebben voor jullie een inmiddels in de praktijk bewezen opleidings- en begeleidingsconcept van kwaliteit ontwikkeld. Tijdens deze opleidingsperiode van 2 jaar zijn de Trainees inzetbaar binnen de zorgsector op alle mogelijke niet-patiënt-gerelateerde functies en opdrachten. Bij High Select heerst een open en informele sfeer, waar ook genoeg ruimte voor gezelligheid is.

Wat bieden wij?
/ Tweejarig Management Traineeship in Zorg en Welzijn;
/ Trainingsweekenden en maandelijkse workshops;
/ Sociale activiteiten zoals partner BBQ, teambuilding en galadiner;
/ Intervisie, ontwikkelassessment, coaching en begeleiding door je Trainee-begeleider;
/ Flexibele startdatum;
/ Marktconform salaris.

Wat bied jij?
/ Je bent (bijna) WO afgestudeerd en/of hebt een goede motivatie;
/ Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring;
/ Je bent bereid om de komende twee jaar intensief te investeren, ook in vrije tijd.
/ Je hebt een frisse blik en bent enthousiast;
/Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
/ Je ziet het als een uitdaging om je in te zetten voor projecten door het hele land;
/ Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
/ Je deelt onze kernwaarden: openheid, lef, kwaliteit, passie en ontwikkeling.

JA, ik wil!

1) Stuur ons dan je motivatie en CV, 2) Competentietest, 3) eerste gesprek bij High Select, 4) tweede gesprek bij de opdrachtgever, 5) onderteken het contract, 6) feestje! Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
Let op, op dit moment zijn er een aantal concrete projecten waar we Trainees voor zoeken. Solliciteer dus snel! Geef gelijk in je motivatiebrief aan wanneer je op gesprek kunt komen. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 033 465 56 39.

Tot snel!

Groet,
Melissa Turien & Robbert Niessen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn.

Solliciteer direct
Alle vacatures