InCompany Trainee Zorg & Welzijn

Wil jij je carrière in de Zorg en Welzijnssector een kickstart geven? Weet jij dat je aan de slag wilt op management- of beleidsniveau, maar ben je ook nog niet uitgeleerd? High Select biedt jou de kans om binnen een organisatie in de zorg ervaring op te doen en je daarnaast verder te ontwikkelen door middel van een Traineeship. Of je nu verschillende projecten binnen een organisatie uitvoert of een vaste functie hebt, jij voegt waarde toe!

Maak jij het waar?
Nadat je de sollicitatieprocedure succesvol hebt afgerond begin je bij High Select met het InCompany Traineeship gericht op Zorg en Welzijn. Deze sector is enorm dynamisch en daarom extra uitdagend. Je voert in twee jaar tijd binnen één organisatie een aantal projecten uit of je gaat in een vaste functie aan de slag. Of het nu gaat om draagvlak creëren voor een burgerinitiatief die de 18-\+ problematiek opvangt, de herinrichting van een HRM afdeling in een ouderenzorginstelling of Jeugdzorgbeleid schrijven voor een gemeente, jij grijpt het met beide handen aan!

Wie zijn wij?
Een familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van jong talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden wij jong, academisch opgeleide passievolle starters met lef. Anderzijds bieden wij zorg en welzijnsorganisaties de mogelijkheid om deze Trainees in te zetten binnen hun organisatie. We hebben voor jullie een inmiddels in de praktijk bewezen opleidings- en begeleidingsconcept van kwaliteit ontwikkeld. Tijdens deze opleidingsperiode van 2 jaar zijn de Trainees inzetbaar binnen de zorgsector op alle mogelijke niet-patiënt-gerelateerde functies en opdrachten. Bij High Select heerst een open en informele sfeer, waar ook genoeg ruimte is voor gezelligheid.

Wat bieden wij?

/ Tweejarig InCompany Traineeship in Zorg en Welzijn;
/ Trainingsweekenden en maandelijkse workshops;
/ Sociale activiteiten zoals partner BBQ, teambuilding en galadiner;
/ Intervisie, ontwikkelassessment, coaching en begeleiding door je Trainee-begeleider;
/ Flexibele startdatum;
/ Marktconform salaris.

Wat bied jij?

/ Je bent (bijna) WO afgestudeerd en/of hebt een goede motivatie;
/ Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring;
/ Je bent bereid om de komende twee jaar intensief te investeren, ook in vrije tijd.
/ Je hebt een frisse blik en bent enthousiast;
/ Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
/ Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
/ Je deelt onze kernwaarden: openheid, lef, kwaliteit, passie en ontwikkeling.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn.

Solliciteer direct
Alle vacatures