Sanne Houwelingen
Sanne Houwelingen
  • MSc Health sciences – Prevention and public Health
    BSc Verpleegkunde

  • Geboren in jaartal

  • Woont in Utrecht

Sanne is te beschrijven als een harde werker, leergierig, sociaal, enthousiast, behulpzaam en betrouwbaar.

Sanne heeft zojuist haar scriptie ingeleverd voor master Health sciences afgerond aan de vrije universiteit van Amsterdam. Over een paar weken zal ze als het goed is zijn afgestudeerd.

In 2015 is Sanne begonnen als verpleegkunde student. Een erg leerzame studie die je niet alleen de kneepjes van het vak leert maar ook een vormt als mens. Toen Sanne in 2020 haar bachelor afrondde stond ze voor een keuze. Door als verpleegkundige of toch doorstuderen. Ze merkte dat ze het werk van een verpleegkundige op de achtergrond leuker vond dan aan het bed staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kwaliteit van zorg verbeteren. Met het huidige personeelstekort in de zorg kwam je als verpleegkundige echter niet aan dit soort zaken toe. Uiteraard zijn er veel goede verpleegkundige nodig maar toch besloot Sanne voor zichzelf te kiezen en heeft gekozen voor de master Health Sciences.

De zorg zal altijd een plek hebben in Sannes hart en daarom is ze begonnen bij High Select om hier op de achtergrond wat te kunnen betekenen voor de mensen aan het bed. Met haar verpleegkunde achtergrond weet ze hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Echter heeft Sanne ook ervaring in de rol van organisator, heeft veel moeten samenwerken en weet hoe ze haar verantwoordelijkheid moet nemen. Tijdens haar studententijd heeft ze namelijk veel commissie ervaring opgedaan bij haar studentenvereniging. Dit begon klein met skireizen organiseren tot (medisch) verantwoordelijk zijn voor het introductie kamp van alle eerstejaars. Gedurende de commissies leer je samenwerken met andere, verantwoordelijkheid nemen op cruciale momenten en uiteraard organiseren. Een goed opstapje voor een Trainee bij High select.

Sanne heeft nog geen Testimonial geschreven.

Sanne heeft nog geen projecten afgerond.

Later hierover meer.