Nicky Neequaye
Nicky Neequaye
  • BSc Psychology & Technology

  • MSc Innovation Management

  • Is 24 jaar

  • Woont in Breda

Nicky is oplossingsgericht, analytisch sterk, communicatief vaardig en een teamspeler.

Nicky heeft de Bachelor Psychology & Technology (Innovation Sciences) en de Master Innovation Management (Technische Bedrijfskunde) aan de Technische Universiteit Eindhoven afgerond.

Nicky heeft tijdens zijn Bachelor onder meer kennis opgedaan over wat technologie met mensen doet en hoe je technologie kunt aanpassen op mensen en nieuwe technologie kunt ontwikkeling voor mensen met behulp van psychologische kennis.

Tijdens de Master heeft Nicky kennis opgedaan over onder meer product ontwikkeling, strategische marketing, verkoop en service na verkoop, business intelligence, open innovatie en ondernemerschap. Voor zijn Master scriptie heeft Nicky een onderzoek uitgevoerd naar de relatie tussen medewerkersbetrokkenheid en innovatief gedrag, en welke factoren invloed hebben op de betrokkenheid van medewerkers in het innovatieproces. Zodat die factoren vervolgens beïnvloed en verbeterd kunnen worden..  Daarnaast heeft Nicky een gedeelte van zijn studie gevolgd aan de Universitat Politècnica de Catalunya in Barcelona bij de faculteit Industrial Engineering (Technische Bedrijfskunde). Hier heeft hij vakken gevolgd op het gebied van management, transport en finance.

Verder heeft Nicky werkervaring opgedaan als Innovatie Consultant bij Creatieve koppen, waar hij onder meer consultancy sessies voorbereidde en begeleidde, een plan van aanpak uitwerkte voor de klanten en een marktonderzoek uitvoerde voor Creatieve Koppen en het innovatieplatform: Accept Mission. Daarnaast heeft Nicky gewerkt als Telefonisch adviseur bij ABN AMRO en Sales agent bij Custom Connect.

Hij heeft meerdere certificaten behaald, zoals de WFT Adviseur consumptief krediet, WFT Adviseur schadeverzekering particulier, WFT Adviseur basis en de DMCC Compliance telemarketing algemeen.

Nicky heeft ervaring opgedaan met en/of heeft kennis over:

  • Psychologie & Technologie
  • Innovatie
  • Productontwikkeling
  • Technologisch ondernemerschap

Adviseur Acute Zorg & Projectleider bij Netwerk Acute Zorg Brabant (NAZB)

Netwerk Acute Zorg Brabant verbindt de schakels in de acute zorgketen om de opvang en behandeling van patiënten met een acute zorgbehoefte zo goed mogelijk te regelen. Nicky vervult in zijn functie twee rollen. Eén daarvan is de functie van Adviseur Acute Zorg, waarbij hij fungeert als schakel tussen de verschillende zorginstellingen binnen de regio. Daarnaast vervult hij de rol van Projectleider voor het project ‘Samen beslissen in de traumazorg’ en werkt hij aan verschillende projecten gericht op digitalisering en verbetering van de zorg.