Melanie Bosch
Melanie Bosch
  • MSc Gezondheidsrecht
    BSc Biomedische Wetenschappen

  • Geboren in 1995

  • Woont in Zwolle

Melanie is te beschrijven als enthousiast, betrouwbaar, leergierig, sociaal en een doorzetter.

Melanie heeft de bachelor Biomedische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en de master Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald.

Voor haar master heeft Melanie haar scriptie geschreven over de toegankelijkheid van weesgeneesmiddelen in Nederland. Daarnaast heeft ze vakken gevolgd over o.a. zorgverzekeringsrecht, medische aansprakelijkheid en zorginstelling en recht.

Hiervoor heeft Melanie haar bachelor Biomedische wetenschappen cum laude afgerond en heeft tijdens deze studie een minor in Healthcare management gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Naast haar studies heeft Melanie eerst gewerkt als Pedagogisch Medewerker bij Gezinshuis Samen Sterk en vervolgens als Huiskamermedewerker bij Stichting Sint Jacob.

Melanie is een enthousiast en nieuwsgierig persoon met een brede interesse in alles wat met de gezondheidszorg te maken heeft. Ze heeft de ambitie een maatschappelijke bijdrage te leveren aan haar werkzaamheden en een positieve bijdrage te leveren aan de Nederlandse zorg

Later hierover meer.

Huidig project: Compliance Officer bij MediRisk