Lizan Westenbrink
Lizan Westenbrink
  • MSc Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences
    BSc Natuurwetenschap en Innovatiemanagement

  • Geboren in 1997

  • Woont in Utrecht

Lizan is te beschrijven als leergierig, flexibel, zelfstandig en analytisch

Lizan heeft de bachelor Natuurwetenschap en Innovatiemanagement, met de specialisatie Life Sciences, aan de Universiteit Utrecht gestudeerd. Vervolgens heeft zij de Master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences, met de specialisatie International Public Health, afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

In 2017 is Lizan begonnen aan de Bachelor Natuurwetenschap en Innovatiemanagement. Deze studie is heeft zich gefocust op de gezondheidszorg en de nieuwe innovatieve mogelijkheden, hierbij in acht nemende het hele systeem waar een innovatie in geïmplementeerd wordt. Tijdens haar bachelor scriptie heeft ze onderzoek gedaan naar een nieuw RTSS vaccin tegen malaria, hierbij zijn verschillende aspecten in kaart gebracht onder andere de samenwerking met verschillende actoren, de beschikbaarheid van materiaal en personeel en de bereikbaarheid van afgelegen gebieden.

Deze brede kijk naar problemen en de verdere focus op de gezondheidszorg heeft Lizan doen besluiten dat ze de Master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences wilde studeren. Gedurende haar master scriptie heeft Lizan onderzoek gedaan bij Santeon. Hier heeft zij geholpen met het doen van onderzoek naar een nieuw voorspel model voor patiënten met een CVA. Gedurende beide studies is Lizan er achter gekomen dat zij graag wil bijdragen aan het verbeteren van de zorg, echter wil zij dit niet doen door aan het bed van de patiënt te staan.

Naast haar studie heeft Lizan haar analytische en communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren als student consultant bij Solve. Hier heeft zij een adviesopdracht geschreven voor Platform Innovatieve Projecten.

Lizan heeft nog geen testimonial geschreven

Lizan heeft nog geen afgeronde projecten.