Kimberly Rodenburg
Kimberly Rodenburg
  • MSc Health and Society

    BSc Communication and Life Sciences

  • Geboren in 1997

  • Woont in Den Haag

Kimberly is gedreven, organisatorisch sterk, sociaal en verantwoordelijk.

Kimberly heeft een Bachelor Communication and Life Sciences en een Master Health and Society afgerond aan de Universiteit van Wageningen.

Momenteel is Kimberly bezig met haar Master stage bij Menzis. Hier onderzoekt Kimberly hoe de samenwerking tussen zorgprofessionals van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) verbeterd kan worden.

Voor haar Master scriptie is Kimberly een half jaar aangesloten bij een project waarbij een app werd ontwikkeld om ouderen te stimuleren een gezondere leefstijl aan te nemen. Het specifieke onderdeel waar Kimberly onderzoek naar heeft gedaan ging over de modules rondom sociale contacten en hoe de app eenzaamheid onder ouderen kon verminderen.

Naast haar studie heeft Kimberly gewerkt als Gastvrouw bij verschillende horeca bedrijven in de Randstad. Ook heeft ze als student assistent voor het vak Communication and Persuasion verslagen en opdrachten van andere studenten beoordeeld en van feedback voorzien.

Kimberly heeft naast haar bachelor studie gewerkt bij een kinderopvangbedrijf. Hier was ze verantwoordelijk voor de digitalisering van de gehele administratie.

Na mijn Bachelor Communicatiewetenschappen waarbij ik keuzevakken in gezondheid had gevolgd heb ik ervoor gekozen om de gezondheids kant op te gaan. Ik vond dit heel interessant en het feit dat er ook een maatschappelijk doel bij hoorde trok mij aan. Vervolgens heb ik de Master Gezondheid en Maatschappij gevolgd aan de universiteit van Wageningen. Tijdens mijn stage bij Menzis leerde ik dat nog weinig kennis had van de wereld van Zorg. Hier wilde ik iets aan doen.

Tijdens mijn stage bij Menzis ging ik daarom op zoek naar iets wat mij dit kon bieden. Ik zag op LinkedIn een vacature van High Select en was eigenlijk meteen benieuwd. Ik heb erop gereageerd en de volgende dag kreeg ik al een belletje van Nouschka. Ze wilde graag een gesprek inplannen voor een kennismaking. Zo gezegd, zo gedaan en een week later stond het gesprek al gepland. Dit klikte heel goed, maar aangezien dit het eerste was waar ik op gesolliciteerd had en mijn stage bij Menzis nog 3 maanden duurde wilde ik mij nog verder oriënteren op de banenmarkt. Een week na dit gesprek belde Nouschka mij op met het bericht dat ze mij graag als Trainee Zorg en Welzijn aan het High Select team zou willen toevoegen. Ondanks dat ik mij na een week nog niet heel goed had kunnen oriënteren op andere mogelijkheden, was mijn gevoel bij High Select heel goed. En wist ik dat ik bij High Select heel veel zou kunnen leren over de Zorg en ik ook op persoonlijk vlak verder zou kunnen ontwikkelen. Ik heb er daarom voor gekozen om er gewoon voor te gaan!

Vervolgens moest ik natuurlijk ook nog worden aangenomen bij een project. De projectbeschrijving van Prodeba sprak mij meteen aan. Bij Prodeba zou ik mij gaan bezighouden met contracten met gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Dit zou betekenen dat ik over veel verschillende kanten van de Zorg iets zou leren, over de Jeugdwet, de WMO, de WLZ en de zorgverzekeringswet. Precies waar ik naar opzoek was, meer leren over de zorgwereld.

Ik hoop in de komende twee jaar heel veel te leren over de Zorg en daarbij hoop ik bij te dragen aan het verbeteren en oplossen van de complexe problemen waar de zorg mee te maken heeft. Ik wil mij vooral focussen op de kenniskloof tussen de mensen in organisatie achter de Zorg en de mensen in de Zorg op de werkvloer. Ik zie vaak dat er regels en maatregelen worden doorgevoerd die niet gebaseerd zijn op ervaring uit de realiteit, de mensen op de werkvloer. Hier moet echt verandering in komen en daar hoop ik aan bij te dragen.

Kimberly heeft nog geen projecten afgerond.

Huidig project: Projectmedewerker bij Prodeba

Prodeba is een erkende zorginstelling die ambulante begeleiding (thuis op school of in een groep ), specialistische GGZ, beschermd wonen, groepsbegeleiding jongvolwassenen, groepsbegeleiding op de boerderij, zorg-onderwijs en onderwijs-zorgcombinaties en ouderbegeleiding biedt.

Kimberly houdt zich bezig met contractmanagement en contractbeheer van Prodeba. Hierbij doet ze veel voorbereidend werk voor de directeuren en operationeel directeuren. Zodra er een aanbesteding wordt gepubliceerd neemt Kimberly de gehele aanbesteding tot in detail door. Vervolgens zorgt Kimberly dat het duidelijk is welke documenten er vanuit Prodeba ingeleverd moeten worden voor de aanbesteding. Hierbij houdt zij contact met alle afdelingen die iets moeten leveren voor de afdeling en zorgt dat dit op tijd wordt ingeleverd, aangezien er harde deadlines zijn bij aanbestedingen. Wanneer er een onderdeel mist bij de ingeleverde documenten, betekent dit namelijk uitsluiting. Ook heeft zij een aandeel bij de implementatie van een nieuw contract, veranderingen communiceert zij naar alle afdelingen binnen Prodeba. Daarnaast houdt Kimberly, aanbestedingsplatformen en gemeentelijke websites waar Prodeba contracten heeft lopen goed in de gaten. Kimberly is als het ware de spin in het web wat betreft contracten en aanbestedingen.