Harriët Thuijs
Harriët Thuijs
  • MSc Bedrijfskunde
    BSc Biomedische wetenschappen

  • Geboren in 1995

  • Woont in Rotterdam

Harriët is een enthousiast, behulpzaam en resultaatgericht persoon.

Harriët heeft de bachelor Biomedische wetenschappen en master Bedrijfskunde (Executive Programme in Management Studies) afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens heeft zij een theoretisch certificaat Lean Six Sigma Black Belt behaald.

De afgelopen 10 jaar heeft ze in de retail gewerkt. Daar is ze begonnen als kassamedewerker en doorgegroeid tot HR manager en filiaalmanager van twee winkels. In deze 10 jaar heeft ze een leidinggevende functie gehad in 8 winkels waardoor ze met veel met mensen heeft mogen samenwerken. In deze winkels heeft ze veel projecten mogen aansturen; van nieuwe werkprocessen implementeren tot nieuwe teams oprichten en opleiden.

Vanaf de middelbare school is er interesse geweest in zowel zorg als bedrijfsvoering. Destijds is er gekozen voor de profielen NG/NT met keuzevak economie omdat ze niet kon kiezen tussen de twee richtingen. In haar examenjaar maakte ze uiteindelijk de keuze voor de vervolgopleiding Biomedische wetenschappen, vanuit een nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam. Hoewel ze veel kennis heeft opgedaan tijdens de opleiding kwam ze er tijdens de stage achter dat een carrière in de wetenschap niet voor haar is weggelegd. Na het afronden van deze bachelor besloot ze een tussenjaar te nemen bij franchiser Jumbo Ernst Dijkman.

Tijdens het tussenjaar groeide ze door van hoofdcaissière naar HR manager. Door het plezier in haar werk besloot ze de deeltijd master Bedrijfskunde te volgen. Hiermee heeft ze uiteindelijk, naast de biologische kant, ook de economische kant kunnen oppakken. Ze heeft veel geleerd over de structuur en aansturing van organisaties. Dat is de reden dat ze besloot om filiaalmanager te worden. In die functie is ze veel met personeel en klant bezig en ook met de processen van de organisatie. Deze combinatie en afwisseling past beter bij haar.

Na het behalen van deze master wilde ze, na bijna 10 jaar, buiten de vertrouwde muren van de supermarkten werken. Al snel kwam ze bij HEMA terecht en werd filiaalmanager van het filiaal in Raamsdonksveer. Ze kon hier met een eigen team haar eigen klanten bedienen en zelfstandig keuzes maken over de bedrijfsvoering van de winkel. Na drie maanden verliep dit zo goed dat haar leidinggevende voorstelde om het filiaal in Zevenbergen erbij te doen. Sinds afgelopen december is ze filiaalmanager van twee filialen van HEMA.

Harriët heeft nog geen Testimonial geschreven.

Harriët heeft nog geen projecten afgerond.

Huidig project: HR Trainee bij High Select

Harriët houdt zich binnen High Select bezig met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie

Huidig project: Interne Projectleider bij ABR Zorgnetwerk Holland West

Later hierover meer.