Emmy Wolfswinkel
Emmy Wolfswinkel
  • MSc Health Sciences
    MSc Human Movement Sciences
    BSc Bewegingswetenschappen

  • Geboren in 1996

  • Woont in Amsterdam

Emmy is te omschrijven als enthousiast, behulpzaam, betrouwbaar, leergierig en gedreven.

Emmy heeft de bachelor Bewegingswetenschappen en de master Human Movement Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Hierna heeft zij de master Health Sciences aan de VU Amsterdam behaald.

Voor de master Human Movement Sciences heeft Emmy zich gefocust op het bevorderen van actief zitten bij basisschoolkinderen middels het gebruik van alternatief zit meubilair. Tijdens de master Health Sciences heeft Emmy haar scriptie stage uitgevoerd bij zorgorganisatie De Zorgcirkel. Hier heeft zij onderzoek gedaan naar het hulpzoekgedrag van Turkse ouderen in de Zaanstreek, en hoe dit gestimuleerd kan worden.

Naast haar studie heeft Emmy gewerkt als administratief medewerker bij een zorgorganisatie, is zij student-assistent geweest bij verschillende vakken aan de Rijksuniversiteit Groningen, en heeft zij deelgenomen aan het SDG traineeship van SDG House in Amsterdam. Tijdens het SDG traineeship heeft zij een consultancy project uitgevoerd waarbij in groepsverband een plan is geschreven hoe de Sustainable Development Goals verwerkt kunnen worden in het beleid van een ziekenhuis.

Verder heeft Emmy naast haar studie vrijwilligerswerk gedaan. Dit vrijwilligerswerk was voornamelijk gefocust op het bevorderen van de integratie van nieuwkomers in Nederland, middels het ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal en door activiteiten te organiseren in een asielzoekerscentrum. Daarnaast is Emmy naar Lesbos geweest om vrijwilligerswerk te doen in een vluchtelingenkamp.

Patrieck heeft nog geen Testimonial geschreven.

Emmy heeft nog geen projecten afgerond.

Later hier over meer