Dennis Mulder
Dennis Mulder
  • MSc Communicatie en Beïnvloeding
    BSc Communicatie Management

  • Geboren in 1993

  • Woont in Nijmegen

Dennis is communicatief sterk, loyaal en enorm ambitieus. Hij kan daarom ook niet wachten om te starten als Trainee.

Voorafgaand aan de Master Communicatie- en beïnvloeding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heeft Dennis de pre-master Communicatie- en Informatiewetenschappen gevolgd. Tijdens zijn scriptie heeft hij een corpusanalyse naar het gebruik van online hate speech bij in-group en outgroup leden op sociale media uitgevoerd. Voorafgaand aan deze master en pre-master heeft Dennis de HBO Bachelor Communicatie Management gevolgd.

Dennis heeft zijn scriptie geschreven in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, te Nijmegen. Hij heeft zijn onderzoek mogen doen op de poli Heelkunde. Hier heeft hij in samenwerking met een arts-assistent onderzoek gedaan naar het begrip van de patiënt van medische informatie bij perifeer arterieel vaatlijden. Dennis heeft zijn scriptie afgerond met een 7,5. In de master heeft Dennis daarnaast een literatuurreview mogen schrijven voor het Radboudumc en heeft hij onderzoek gedaan naar het naleven van de coronamaatregelen onder jongeren van 18 t/m 25 jaar oud.

Dennis heeft gewerkt bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Waar hij in het contactcentrum het patiëntcontact verzorgde en op de afdeling meerdere projecten uitvoerde, zoals het optimaliseren van de digitale kennisbank.

Dennis is op dit moment gestart als projectmedewerker bij de Service Apotheek

Mijn grote interesse in de gezondheidszorg is ontstaan door mijn werkzaamheden bij de Sint Maartenskliniek, waar ik werkte naast het volgen van de studie Communicatie- en Beïnvloeding. Naast het werken in de zorgsector, volgde ik diverse vakken waarin de focus lag op gezondheidscommunicatie. Het inzetten van gedragsbeïnvloeding om mensen gezondere keuzes te laten maken in het leven, sprak mij enorm aan. De combinatie van werk- en studie gerelateerde activiteiten zorgt er voor dat mijn ambitie om de gezondheidszorg te verbeteren, alleen maar toe is genomen.

Toen mijn studie ten einde liep ben ik begonnen met de oriënteren over wat ik wil doen naast mijn studie. Al snel kwam ik tot de conclusie dat de gezondheidszorg dé sector voor mij is. Helaas bleek mijn – relevante –  werkervaring en studieachtergrond niet genoeg om een startersfunctie te bemachtigen. High Select kwam daarom op het perfecte moment op mijn pad: een kans om mezelf te laten zien én tegelijkertijd te Ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

De komende twee jaar wil ik daarom alles op alles zetten om mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen in deze mooie sector. Ik wil ontdekken waar ik met mijn competenties een steentje kan bijdragen. Ik ben er zeker van dat dit gaat slagen, door mijn eigen inzet én door het intensieve ontwikkelprogramma van High Select.

Dennis heeft nog geen projecten afgerond.

Huidig project: Projectmedewerker bij Service Apotheek

Dennis werkt in zijn eerste opdracht als ‘Projectmanager Formule’ bij de Service Apotheek in Den Bosch. Service Apotheek is de grootste franchise organisatie van Nederland. Service Apotheek verbindt het leveren van medicijnen aan het verlenen van Zorg en service. En gaat hierbij verder dan de gewone apotheek. De beste farmaceutische Zorg met aandacht voor de persoonlijke begeleiding van de patiënt staat centraal.

In februari 2021 heeft de Service Apotheek besloten om hun visuele identiteit een nieuw jasje te geven, om het merk Service Apotheek steviger neer te zetten en hun bekendheid te vergroten. Dennis draagt hieraan bij door de transitie naar de nieuwe visuele identiteit in goede banen te leiden. Daarnaast begeleidt Dennis de organisatie naar een projectmatigere werkwijze, wat leidt tot verhoogde efficiëntie.