Asli Koyuncu
Asli Koyuncu
 • Extended MSc Human Resources Studies

  BSc Business Administration

 • Geboren in 1995

 • Woont in Zutphen

Asli is analytisch, creatief, kritisch, resultaatgericht en flexibel.

Asli heeft de Extended Master Human Resource Studies afgerond aan de Tilburg University en de Bachelor Human Resource Management afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel is Asli HR-Trainee bij High Select en is ze verantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe Trainees. Hiervoor spreekt zij sollicitanten en matcht zij deze met Projecten binnen de sector Zorg & Welzijn. Daarnaast houdt zij zich bezig met het project arbeidsmarktcommunicatie en is Asli projectleider van het project Candidate Experience.

Voor haar Extended Master heeft Asli een exchange programma gevolgd aan de Norwegian Business School in Oslo. Hier heeft zij zich gericht op Leadership and Organizational psychology. Vakken die zij heeft gevolgd zijn: Creativity in groups and organizations, Managing for excellence, Judgment and decision making, Change management & Managing workplace diversity. Asli heeft tijdens haar Master Human Resource Studies een multi-level analyse onderzoek gedaan naar de interactie tussen betrokkenheid en naleving van HR-praktijken op de prestaties en het welzijn van werknemers.  Tijdens haar Master heeft zij inzicht gekregen in het analyseren van en adviseren over HR-, werk- en organisatievraagstukken. Ook heeft zij veel geleerd over de onderbouwing van HR-beslissingen en de gevolgen daarvan voor het werk of de implementatie van nieuw HR-beleid.

Voor haar Bachelor scriptie heeft Asli binnen Wolves Mobiliteit een uitgebreide interne analyse uitgevoerd om de kernwaarden en sterktes van het bedrijf in kaart te brengen. Bij Wolves Mobiliteit heeft zij tevens gewerkt als assistent planner/coördinator op de afdeling Berging. Daarnaast heeft Asli tijdens de Bachelor stage gelopen bij Aviko. Hier was ze medeverantwoordelijk voor werving & selectie van nieuwe stagiaires, voerde ze sollicitatiegesprekken, was ze verantwoordelijk voor het schrijven en plaatsen van vacatureteksten en hield ze zich bezig met Arbeidsmarktcommunicatie. Verder heeft Asli de minor Neuro Linguistisch programmeren (NLP) gevolgd. NLP is een manier van werken die gericht is op persoonlijk leiderschap en effectieve communicatie.

Asli heeft passie voor HR, vindt het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen bij de organisatie en bevlogen zijn.

Ik wist al snel dat ik iets met mensen en organisaties wou doen en heb daarom de studie Human Resource Management gekozen. Tijdens mijn hbo-opleiding HRM kwam ik erachter dat ik de juiste had gemaakt en mijzelf verder wou verdiepen in HR door het volgen van de master Human Resource Studies. Beide opleidingen hebben mij geleerd wat de meerwaarde is van HRM voor organisaties zowel op operationeel als strategisch niveau. Daarnaast vind ik het leuk om mensen in organisaties op het gebied van HRM te helpen en te adviseren.

Ik wilde mijn cv verbreden met verandermanagement en heb daarom de extended Master gedaan. Dit was in de vorm van een exchange track in Oslo, aan de Norwegian Business School. Deze exchange track was gericht op organisatiepsychologie, leiderschap, diversiteit en inclusie op de werkvloer en verandermanagement wat ik allemaal super interessant vond!

Gezien mijn Passie voor HR en dat ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen, heb ik bewust gekozen voor een HR-Traineeship. Het HR-Traineeship van High Select sprak mij aan omdat ik hier de kans krijg om mijzelf op het gebied van werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie te kunnen ontwikkelen. Daarnaast lijkt het mij heel tof om verschillende (HR) projecten uit te voeren.

High Select ervaar ik als een warme, informele en open organisatie. Ik voel me erg thuis en gewaardeerd bij High Select! Dit is ook de reden waarom ik in eerste instantie fulltime bij High Select werk. Daarnaast is het een organisatie die gelooft in jong talent en openstaat voor nieuwe ideeën. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en vertrouwen vanuit de organisatie en de collega’s. Een voorbeeld hiervan is dat ik als Trainee, andere Trainees mag werven en selecteren, sollicitatiegesprekken mag voeren en Trainees mag matchen aan projecten. Verder vind ik het mooi om te zien dat Trainees Passie hebben voor de Zorg sector. Het geeft mij super veel energie om hen te helpen met het vinden van de juiste projecten.

Ik ben erg blij dat ik Trainee ben bij High Select en mag werken aan mijn leerdoelen om uiteindelijk een goede HR-professional te worden!

Asli heeft nog geen projecten afgerond.

Huidig project: HR-Adviseur bij Verenso

Naast haar rol als recruiter bij High Select (16 uur) is Asli HR-Adviseur bij Verenso (24 uur).

Asli heeft als HR-Adviseur een diverse takenpakket:

 • Ze voert alle voorkomende allround HR werkzaamheden uit rondom in-, door- en uitstroom, als werving en selectie, opstellen van arbeidsovereenkomsten, personeels- en salaris administratieve werkzaamheden.
 • Ze is sparringpartner van het MT, bestuur en raad van toezicht en adviseert en ondersteunt op het gebied van HR in de breedste zin van het woord
 • Ze begeleidt het ziekteverzuimbeleid. Hiervoor schakelt ze met de arbodienst en doet ze kennis op van de wet verbeterde poortwachter.

In deze rol werkt Asli met de programma’s: Loket (salarisadministratie) en Zorg van de Zaak (verzuim).

Kortom, als HR-adviseur is Asli een allrounder, goed in staat zelfstandig te werken, heeft ze een hands-on mentaliteit en schakelt ze makkelijk tussen tactisch en operationeel niveau.

Over Verenso
Verenso is de vereniging van en voor specialisten ouderengeneeskunde. Ze staan voor de bestpassende medische zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een complexe zorgvraag, ongeacht waar zij verblijven. Samen zetten zich in voor een hoogwaardige kwaliteit van hun medisch handelen en een optimale positie van de specialist ouderengeneeskunde binnen de gezondheidszorg.

Huidig project: Projectmedewerker bij High Select

Momenteel is Asli HR-Trainee bij High Select en is ze verantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe Trainees. Hiervoor spreekt zij sollicitanten en matcht zij deze met projecten binnen de sector Zorg & Welzijn. Hierin heeft zij een coördinerende rol.

Werkzaamheden die hieronder vallen, zijn:

 • Het benaderen van potentiele Kandidaten;
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken met sollicitanten voor het Traineeship;
 • Sparren met de Relatiemanagers over de beste Kandidaat voor een project;
 • HR administratie in AFAS;
 • Ondersteunen van de HR-manager met verschillende taken.

Daarnaast houdt zij zich bezig met het project Arbeidsmarktcommunicatie om te onderzoeken hoe High Select zich zichtbaarder kan opstellen op de arbeidsmarkt. Hierbij denkt en werkt ze mee op strategisch niveau aan het arbeidsmarktcommunicatieplan. Ook onderhoudt ze contacten met studieverenigingen en neemt ze deel aan workshops. Verder is Asli projectleider van het project Candidate Experience en houd ze zich bezig met het optimaliseren van het werving- en selectieproces.