Anne van der Weerdt
Anne van der Weerdt
  • MSc Management van HR en Verandering
    BA Voeding & Diëtetiek

  • Geboren in 1996

  • Woont in Amsterdam

Anne is sociaal, communicatief vaardig, empathisch, kalm, nieuwsgierig, gedreven en woont in Amsterdam.

Anne heeft recent de Master Management van HR en Verandering afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hieraan voorafgaand heeft zij, tevens aan de Erasmus Universiteit, de Premaster Bestuurskunde gevolgd. Aan de Hanze Hogeschool in Groningen heeft Anne haar hbo bachelorsdiploma Voeding en Diëtetiek behaald.

De masterscriptie van Anne betreft een mixed-methods onderzoek naar de invloed van autonomie en ethisch leiderschap op organisatiebetrokkenheid van werknemers in de internationale non-gouvernementele organisatie Friendship. Deze organisatie richt zich op de armoedebestrijding in Bangladesh en ondersteunt lokale projecten om mensen uit de armoedespiraal te halen en de bevolking zelfredzaam te maken.

Ter diversificatie van haar masterprogramma heeft Anne het keuzevak Professioneel Adviseren gevolgd.

Tijdens haar premaster Bestuurskunde heeft Anne een onderzoek uitgevoerd naar de energietransitie en de actor netwerktheorie. Specifiek ging dit onderzoek over de afspraken omtrent de gebouwde omgeving in het Rotterdams Klimaatakkoord.

Voorafgaand aan de (pre)master heeft Anne haar HBO Bachelorsdiploma Voeding en Diëtetiek behaald. Als onderdeel hiervan heeft ze een halfjaar als diëtist stage  gelopen bij Mama Mascha. Tijdens deze stage heeft Anne onder andere lesgegeven op basisscholen over gezonde voeding en leefstijl. Mama Mascha is sparringpartner voor organisaties bij het maken van vitaliteitsbeleid. Ook heeft Anne workshops georganiseerd voor leidinggevenden en HR-medewerkers over de noodzaak van vitaliteit.

Ter diversificatie van haar bachelor programma heeft Anne een minor Toegepaste Psychologie gevolgd.

Anne heeft nog geen Testimonial geschreven

Anne heeft nog geen projecten afgerond.

Huidig project: Later hier meer over