Anna Heilig
Anna Heilig
  • MSc Health Sciences: Nutrition and Health
    BSc Gezondheidswetenschappen

  • Geboren in 1997

  • Woont in Haarlem

Anna is te beschrijven als gedreven, analytisch, sociaal, enthousiast en betrouwbaar

Anna heeft de bachelor Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Vervolgens heeft zij de Master Health Sciences, met de specialisatie Nutrition and Health, afgerond aan dezelfde universiteit.

In 2017 is Anna begonnen aan de Bachelor Gezondheidswetenschappen. Deze studie is breed waarin alle aspecten van de gezondheidszorg aan bod komen. Tijdens haar bachelor scriptie heeft ze onderzoek gedaan naar het effect van leefstijlinterventies op de zelf gerapporteerde kwaliteit van leven in kinderen met obesitas. Deze brede visie op de zorg van deze kinderen heeft Anna doen besluiten dat ze ook de brede Master Health Sciences wilde studeren. Gedurende haar master scriptie heeft Anna onderzoek gedaan bij GGZ Rivierduinen. Hier heeft zij geholpen met het doen van onderzoek en het verwerken van data, het laatste heeft haar interesse gewekt.

Met deze interesse voor data is Anna begonnen als datamanager bij de LASA-studie van het Amsterdam UMC. In één jaar tijd heeft Anna geleerd om vragenlijsten te schrijven in Blaise en de verworven data in SPSS, Excel en Access te structureren en te ordenen om vervolgens vergelijkbare data tussen verschillende metingen te genereren. Ook heeft Anna door de jaren heen een organisatorische functie gekregen bij de Hema waar zij werkt. Dit begon klein door het maken van roosters tot het krijgen van de verantwoordelijkheid voor de kassa’s en andere collega’s. Deze communicatieve en organisatorische vaardigheden zou Anna graag terug willen zien bij de opdrachten die zij voor High Select gaat uitvoeren.

Kortom, door te beginnen bij High Select hoopt Anna haar ervaring in data met het sociale aspect te kunnen combineren. Zij hoopt ook meer te kunnen betekenen voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Anna weet zeker dat door haar functie bij High Select zij de komende tijd zich op veel gebieden zal ontwikkelen.

Anna heeft nog geen testimonial geschreven.

Anna heeft nog geen afgeronde projecten.

GGZ inGeest