Trainee Simone van Mourik

Simone van Mourik

, Alumni,

Traineeship High Select

Als zes-jarig kind wordt je al de vraag gesteld: Wat wil je later worden? Mijn antwoord op deze vraag is in de jaren erna steeds veranderd. Na de studie HRM wist ik het: het leveren van een maatschappelijke bijdrage motiveert mij om die extra kilometer af te leggen. Dit geldt voor mij zowel in de commerciële sector als in de zorgsector. Als vrijwilliger bij een zorginstelling heb ik de kans gehad ouderen te begeleiden bij een actief spel. Hierdoor wist ik zeker dat de zorg de sector is waar ik mijn carrière wil maken. Wat ik precies in de zorg wil gaan doen, hoe ik een maatschappelijke bijdrage kan leveren, dat weet ik nog niet.

“Zonder enige twijfel direct mijn enthousiasme voor het Traineeship op papier gezet en verzonden.”

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende startersfunctie. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn, als je niet voor ogen hebt wat je wilt gaan doen. Tot de vacature van HighSelect op mijn pad kwam. Zonder enige twijfel direct mijn enthousiasme voor het Traineeship op papier gezet en verzonden. Van die beslissing heb ik absoluut geen spijt.

In het tweejarig Traineeship kan ik ervaring opdoen bij verschillende zorginstellingen, kom ik er achter wat in meerdere of mindere mate bij mij past en waar ik nog in wil groeien.

Ik heb inmiddels mijn eerste opdracht afgerond bij Zorgpartners Midden Holland, mijn tweede opdracht heb ik binnen het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein uitgevoerd. Momenteel ben ik bezig met mijn project bij de Zorgcirkel.

Simone heeft de Bachelor Human Resource Management behaald aan de Hogeschool van Utrecht en de Master Sociologie afgerond aan de universiteit van Utrecht.

Ga naar de bovenkant