Kelsey Benning

, Trainee,

Kwaliteitskader verpleegzorg

Met een moeder, die werkzaam is in de ouderenzorg, kreeg ik al op jonge leeftijd interesse in de zorgsector. Na de middelbare school heb ik de opleiding Management in de Zorg aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. Na vier jaar studie en verschillende stages miste ik echter de verdieping. Mijn interesses lagen voornamelijk op het gebied van kwaliteit van leven, iets wat amper aan bod kwam in de opleiding. Vandaar dat ik al snel besloten had om nog een verdiepende master te volgen. Ik koos uiteindelijk voor de master Zorgethiek & Beleid en in twee jaar tijd leerde ik met andere ogen te kijken naar de gezondheidszorg.

Na mijn studie mocht ik mijn kennis en vaardigheden uittesten op landelijk niveau, bij het Zorginstituut Nederland. In deze periode heb ik meegewerkt aan het nieuwe Kwaliteitskader verpleegzorg en heb ik kennis gemaakt met een aantal grote spelers uit het veld. Vervolgens heb ik ook nog een korte periode gewerkt bij een zorgverzekeraar, waardoor ik veel heb gezien van uit een andere invalshoek.

“Ik heb gekozen voor High Select, omdat ik hier de kans krijg om mij verder en breder te ontwikkelen.”

Door de verschillende opdrachten hoop ik ervaring op te doen bij meerdere sectoren in de zorg en met onderwerpen, waar ik nog geen of minder ervaring mee heb.