Trainee Myrthe Huberts

In januari 2021 heeft Myrthe haar Traineeship bij High Select succesvol afgerond. Wij blikken kort terug op het tweejarige Traineeship van Myrthe waarbij ze projecten uitvoerde bij De Twentse Zorgcentra en Mediant.

Myrthe schreef het volgende bij haar sollicitatie: “Het lijkt mij interessant om mij bezig te houden met het verbeteren van processen binnen organisaties en daarbij onderzoek te doen naar het beleid en de interne- en externe communicatie.” Lees snel verder om te zien of dit gelukt is.

Bij De Twentse Zorgcentra werkte Myrthe gedurende een jaar als Adviseur Kwaliteit & Veiligheid.
Als Adviseur Kwaliteit en Veiligheid was Myrthe medeverantwoordelijke bij de uitvoering van een PRISMA-onderzoek. Daarnaast was Myrthe onder andere betrokken bij het organiseren van een bijeenkomst rondom het Kwaliteitsrapport en het herzien van verschillende processen, waaronder het in-, door- en uitstroom proces van cliënten binnen de verschillende doelgroepen. Ze bracht processen in kaart om bij gebruikers de knelpunten in het proces te onderzoeken. Daarvoor heeft Myrthe meerdere Brown-paper sessies geleid. Op basis van de uitkomsten van deze Brown-paper sessies heeft zij de processen verbeterd en meegeschreven aan een implementatieplan.

Na afronding bij De Twentse Zorgcentra is Myrthe gestart als projectmedewerker bij Mediant.
Myrthe begeleidde bij Mediant de implementatie van de Wet verplichte GGZ en werkte op het bestuursbureau aan verschillende projecten waaronder de cliënttevredenheid en diverse interne audits. Op dit moment is Myrthe op zoek naar een passende vervolgstap na haar Traineeship binnen zorg en welzijn.

Myrthe, bedankt voor je inzet de afgelopen jaren. Je hebt prachtig werk neergezet waar je trots op mag zijn!

Groet,
Je collega’s van High Select

/ Myrthe Huberts
MSc Beleid, Communicatie en Organisatie
BSc Communicatiewetenschappen

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar middels een talentontwikkelingsprogramma, brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.

Heb je interesse in meer succesverhalen van onze Trainees? Bekijk ook deze blogsblog Susan, blog Esther , blog Annemiek of blog Esther.

Talentontwikkelingsprogramma bij o.a. opdrachtgever De Twentse Zorgcentra Talentontwikkelingsprogramma bij o.a. opdrachtgever Mediant