Van 22 februari tot en met 5 maart zal de Health Business week van SHARE Rotterdam weer plaatsvinden. Deze week is de grootste gezondheidszorg-gerelateerde business week van Nederland en High Select is er in 2021 wederom bij!

Vorig jaar waren Luuk van de Braak en Esther Snoek van de HR-afdeling aanwezig om een workshop te organiseren voor de studenten van de Erasmus Universiteit. Esther Snoek en Ruben Timmerman hebben aansluitend speeddates gehouden met studenten die interesse in High Select en ons High Select Traineeship hadden. Van beide kanten werd het als een groot succes ervaren en een aantal studenten die wij destijds gesproken hebben, zijn in die opvolgende maanden via ons High Select Traineeship op een uitdagend Project gestart als Trainee!

Ook tijdens de SHARE Health Business week 2021 zal High Select aanwezig zijn, die ditmaal digitaal ingestoken zal worden. Dit vraagt van beide kanten flexibiliteit, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen de workshop en de speeddates, waaraan High Select wederom zal meedoen, tot een succes gaan maken in deze uitdagende tijden!

Benieuwd hoe de afgelopen editie van de SHARE Health Business week eruit zag? Klik hier voor de aftermovie van de Health Business Week 2020,