Waardevolle verbindingen tussen Zorg en talent

Het concept van High Select is jaren geleden ontstaan. Sannie Wijland, oprichter van High Select, was door middel van opleidingen en trainingen geruime tijd betrokken bij de carrièreontwikkeling van starters. Jonge mensen, die vaak veel te weinig begeleiding kregen bij die ontwikkeling. Maar ook: jonge mensen die geen bewuste keuze hadden gemaakt en ook geen idee hadden waar hun sterktes en zwaktes lagen. Kon dat nu niet anders?

Het concept kreeg vorm en na een intensieve marktverkenning, die heeft geleid tot een nadrukkelijke keuze voor de sector Zorg en Welzijn. Waarna op 1 oktober 2002 de eerste vijf trainees in dienst zijn getreden. Inmiddels is dat aantal beduidend uitgebreid. Als High Select streven naar waardevolle verbindingen tussen zorg en talent, door middel van het Traineeship.

Het Traineeship is ontwikkeld voor jonge, getalenteerde academici, specifiek voor de sector Zorg en Welzijn. Onze Trainees worden zorgvuldig geselecteerd, gecoacht en opgeleid, zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan zorgorganisaties. Door de kennis en ervaring die zij opdoen tijdens het Traineeship, kunnen ze zich ontwikkelen tot integrale managers of beleidsmedewerkers met voldoende visie en bagage. Tegelijkertijd bieden we zorgorganisaties een volwaardige en communicatief vaardige (tijdelijke) werknemer en breed georiënteerd toekomstig management.

High Select medewerkers zijn gepassioneerd en gaan voor de hoogste kwaliteit. Onze organisatie is open en heeft de warmte van een familiebedrijf. Dat voel je zodra je bij ons over de drempel stapt. We hebben een hechte band met onze Trainees. Het is niet voor niets dat ze ook na hun Traineeship verbonden willen blijven met High Select als netwerkorganisatie.

Aantal Trainees gestart in een Traineeship:

#279

Aantal jaar ervaring:

#20

Aantal uitgevoerde projecten:

#671

Organisatie van High Select

Jos Korner

Directeur / Eigenaar

Nouschka Haven

Partner

Luuk van de Braak

Partner

Youri Tigchelaar

Manager regio Midden – Noordwest Nederland

Peter-Jan van den Broek

Manager regio Zuid Nederland
Mees Zegveld

Stephan van Ruitenbeek

junior Manager regio Midden Nederland
Mees Zegveld

Vincenzo Modica

Manager regio Noordoost Nederland
Stagiair Vera

Tim Geerts

Junior HR-Adviseur / Traineebegeleider

Hazel Smulders

HR-Adviseur / Traineebegeleider

Kimberly van de Braak – Neven

Marketing Medewerker

Chayenne Bakker

Relatiebeheerder

Susan de Bruin

Relatiebeheerder

Whitney Kleijer

Relatiebeheerder

Melissa van Poolen

Relatiebeheerder

Mandy van Zwetselaar-Kleijer

Financieel medewerker

Sannie Wijland

Founder

Vacatures

Wil je ook onderdeel worden van de High Select-familie?

Klik hier voor alle vacatures