Ken je dat? Dat je op zoek bent naar die nieuwe collega waar je een klik mee hebt?

High Select is 16 jaar geleden opgericht door Sannie Wijland. Sannie heeft een netwerk in de zorg- en welzijnssector opgebouwd van organisaties die onze talentvolle Trainees inzetten. Dit netwerk zijn we de laatste jaren verder aan het uitbreiden. We komen alleen op een punt dat we het zo langzamerhand niet meer samen kunnen, het is te druk! Vooral in het Zuidenvan Nederland zoeken we versterking.

Zelf hebben we de functie Regiomanager genoemd. Wellicht dat accountmanager, adviseur, consultant of relatiemanager beter zou passen. Jij mag het zeggen.

Wij zijn een klein team en werken veel samen. Daarom is die klik zo van belang. We werken aan het vergroten van ons netwerk. Onze Trainees zijn ambitieus, hebben een passie voor de zorg en willen zich verder ontwikkelen.

Zorg en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen. Hoe we dat doen? Door Traineeships voor Young Professionals. Onze Trainees voeren twee jaar lang projecten uit bij zorgorganisaties en volgen een intensief Traineeprogramma. Door het Traineeship voegen we waarde toe aan zowel de Trainee als aan de opdracht van de zorgorganisatie.

Trainees willen een stijgende lijn in hun Traineeship en daar zijn wij als Regiomanagers medeverantwoordelijk voor. Wij helpen zorgorganisaties met jong talent, een frisse blik en academisch denkniveau.

Wat past dan bij ons? Openheid, lef en inzet zijn drie woorden die bij ons passen. Open en eerlijk communiceren is onmisbaar voor ons. We hebben lef doordat we zeggen wat we denken en soms met verrassende antwoorden komen. Zonder inzet komen we er niet, het is nodig dat je dat stapje harder loopt en dat de Trainees en Opdrachtgevers dat merken.

Lijkt het jou een uitdaging en ongelooflijk leuk om je bezig te gaan houden met het opbouwen, verdiepen en verstevigen van langdurige en waardevolle relaties in de zorg en welzijn? Ben jij in staat om een volwaardige sparringpartner te zijn op zowel bestuurlijk als management niveau? Wil jij ook onze Trainees een stijgende lijn in projecten bieden binnen hun Traineeship?

Kom dan met ons koffie drinken!

Wil je meer informatie klik hier voor de vacature.

Groet,

Nouschka Haven