Corona update

De zorg gaat door, en wij ook! Bij High Select doen we er alles aan om onder deze omstandigheden te blijven streven naar waardevolle verbindingen tussen zorg en talent. Met elkaar vinden we steeds meer onze weg in de nieuwe werkelijkheid. Afstand houden, geen handen schudden en digitaal kennismaken gaat steeds meer vanzelf. Ook bij ons! Om veilig en verantwoord aan het werk te blijven volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Daarnaast gelden op ons kantoor de volgende maatregelen:
/ Op kantoor zijn per dag een beperkt aantal collega’s aanwezig, hierdoor kunnen we altijd de 1,5 meter afstand waarborgen;
/ We maken regelmatig gebruik van desinfecterende middelen, o.a. voor het schoonmaken van de werkplek.

Voor opdrachtgevers
Behoefte aan een frisse blik of ondersteuning in uw organisatie? Ook nu staan onze regiomanagers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken. Kennismakingsgesprekken kunnen zowel fysiek als digitaal plaatsvinden.

Voor kandidaten
Ook in deze periode blijft het mogelijk om te solliciteren op ons High Select Traineeship via de website, ben je geïnteresseerd maar heb je nog wel enkele vragen? Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken op het volgende telefoonnummer: 033 4655639 of via info@highselect.nl. Gesprekken vinden op dit moment uitsluitend digitaal plaats.

High Select biedt jonge academici de mogelijkheid om vanuit een Traineeship gedurende twee jaar brede kennis en ervaring op te doen binnen de zorgsector. Tegelijkertijd biedt High Select organisaties en instellingen binnen de zorgsector de mogelijkheid om voor specifieke projecten medewerkers op tijdelijke basis aan te trekken met elders in de sector opgedane relevante kennis en ervaring.