Beschikbare trainees2018-08-07T08:40:42+00:00

Beschikbare Trainees

Steffi is per 3 september beschikbaar voor 40 uur per week

Steffi heeft de Bachelor Bedrijfskunde en de Master Strategic Human Resource Management afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Momenteel is Steffi bezig met haar tweede High Select project bij GGNet. Hier houdt ze zich bezig met de arbeidsmarktstrategie van GGNet en voert ze projecten uit in dit domein. Voorbeelden hiervan zijn het kiezen en implementeren van een nieuw werving- & selectiesysteem, het opzetten van een nieuwe werkenbijggnet.nl website en het verbeteren van het oriëntatiejaar voor basisartsen. Op eigen initiatief heeft ze Jong GGNet opgezet: een netwerk voor en door young professionals van GGNet.

Steffi heeft ook haar eerste High Select project bij GGNet uitgevoerd. Tijdens haar eerste project ondersteunde ze de manager van drie teams van VGGNet, heeft ze samen met de manager en beleidspsychiater de lange termijn strategie van deze afdeling geformuleerd en is ze onder meer bezig geweest met het opzetten van een nieuwe divisie voor de basis GGZ in samenwerking met de manager.

In haar Masterscriptie heeft Steffi onderzocht hoe succesvolle vrouwelijke managers genetwerkt hebben om hun huidige positie te bereiken. Steffi heeft zowel de Bachelor als de Master behaald met een 8 gemiddeld. Ze volgde tijdens de Bachelor ook het Interdisciplinaire Radboud Honours programma voor topstudenten en ze heeft een half jaar gestudeerd aan de University of Economics and Business in Athene, waar ze vakken gevolgd heeft op het gebied van leiderschap en marketing.

Naast haar opleidingen heeft Steffi onder meer werkervaring opgedaan als stagiaire op de HR-afdeling van Alliander. Hier heeft Steffi kennis opgedaan van verschillende (organisatie)processen en onderdelen van HRM. Ook heeft ze hier een Alliander-breed beleid geschreven over veiligheidscultuur, waar de organisatie nu nog steeds mee aan de slag is. Verder was Steffi reisleider bij Mambo Jongerenreizen, was ze gastvrouw bij Verzorgingstehuis Eikendonk, en was ze namens PUC Humanities profielwerkstukbegeleidster op een middelbare school.

Steffi was onder meer Voorzitter van de studievereniging Synergie (Bedrijfskunde), voorzitter van het Samenwerkingsoverleg Faculteitsverenigingen en ze maakte deel uit van de sollicitatiecommissie van de studievereniging van Sociologie.

Steffi heeft ervaring opgedaan met en/of heeft kennis over:
/ HR processen
/ Bedrijfsprocessen en organisatiestructuren
/ GGZ
/ Strategie
/ Beleid en management

Steffi is te omschrijven als spontaan, initiatiefrijk, gedreven en daadkrachtig.

Steffi is 24 jaar en woont in Nijmegen. Ze is per 3 september 2018 beschikbaar voor 40 uur per week. Wilt u meer weten over haar beschikbaarheid en/of inzetbaarheid, dan kunt u telefonisch contact opnemen met: 033 46 556 39 of per e-mail: contact@highselect.nl

Steffi van Tilborg

Beschikbaar voor 40 uur per week
Trainee Eelco Ufkes

Eelco Ufkes

Beschikbaar voor 40 uur per week

Eelco is per 27 augustus beschikbaar voor 40 uur per week

Eelco voert momenteel zijn eerste High Select project uit bij Intervence. Op de lange termijn was zijn rol hier om mee te denken over innovatieve ideeën gebaseerd op bestaande competenties binnen de organisatie. Op de korte termijn werkte Eelco acties uit die voortvloeien uit interne optimalisatie. Het High Select project van Eelco is eerder met zes maanden verlengd om samen met een consultant een geborgen innovatieproces op te stellen dat de basis vormt voor toekomstige innovatie- en implementatietrajecten binnen Intervence.

Eelco heeft de Bachelor Biologie en de Master Biology & Science Based Business afgerond aan de Universiteit van Leiden. Hij heeft gekozen voor de richting “Biology & Science Based Business”, waardoor hij tijdens de Master een combinatie kreeg van vakken op het gebied van Biologie en Management. Tijdens de Master heeft hij stage gelopen bij Toxys B.V., waar hij een marketingstrategie heeft ontwikkeld en potentiële afnemers heeft benaderd.

Na de Master heeft hij werkervaring opgedaan als Trainee bij PaperFoam B.V.. Hier was hij onder meer werkzaam op de afdelingen Sales en Productie, waar hij een concept voor een nieuw product bedacht en door middel van een kritische en frisse blik de bedrijfsprocessen analyseerde en optimaliseerde.

Eelco heeft ervaring opgedaan met en/of heeft kennis over:
/ Innovatie en optimalisatie
/ Beleid en management
/ Jeugdbescherming en -reclassering
/ Bedrijfsprocessen
/ Verandermanagement

Eelco is te omschrijven als creatief, resultaatgericht, stressbestendig en leergierig.

Eelco is per 27 augustus 2018 beschikbaar voor 40 uur per week. Wilt u meer weten over zijn beschikbaarheid en/of inzetbaarheid, dan kunt u telefonisch contact opnemen met: 033 46 556 39 of per e-mail: contact@highselect.nl