Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling Keurmerk

Binnen het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling zijn twee aspecten van High Select onder de loep genomen: ontwikkeling van talent en arbeidsvoorwaarden.

Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek mag High Select sinds 2019 dit keurmerk dragen en mogen wij ons onder de top-30 beste organisaties van Nederland scharen op het gebied van talentontwikkeling.

Dit keurmerk is een wetenschappelijk en onafhankelijk keurmerk dat High Select mag dragen.

expert in talentontwikkeling 2022keurmerk talentontwikkeling20202019

FD Gazellen Award 2020

De Gazellen Award van het Financieel Dagblad is dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2019 en 2020 mocht High Select deze prijs in ontvangst nemen. Het behalen van deze prijs is een erkenning voor het hebben van een snelgroeiende en financieel gezonde organisatie.

CRKBO-Keurmerk

High Select is een CRKBO-geregistreerde organisatie. Dit houdt in dat High Select onderdeel uitmaakt van het Centraal Register Kort Beroep Onderwijs en dus voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Om dit keurmerk te verdienen wordt een bedrijf getoetst op een aantal onderdelen.

High Select is getoetst op kwaliteit, zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. High Select heeft deze toetsing met goed gevolg afgelegd en mag dit keurmerk dan ook met trots dragen.